More Website Templates @ TemplateMonster.com - September08, 2014!

Számlák nyilvántartása - 2017

2017. január 7.

Tartsa nyilván számláit analitikusan Ön is!

Elkészült legújabb ingyenesen letölthető dokumentumunk: Kiállított számlák nyilvántartása. Az excel segítségével bárki könnyedén vezetheti analitikus nyilvántartását kiállított számláiról. A szűrésnek köszönhetően egy számla visszakeresése másodperceket vesz csak igénybe, függetlenül attól, hogy név/ teljesítés/ fizetési határidő/ vagy éppen számla tartalom a keresendő adat.

Olyan funkciók, mint a figyelmeztetés fizetési határidő lejártakor pedig nem csak látványossá, hanem kezelhetővé is teszi az analitikát. Szintén hasznos szűrési lehetőség az adófizetési kötelezettség, mellyel hó vagy negyedév végén összegezhetjük a fizetendő adó mértékét. A kiegyenlítés módja (utalás/készpénz) pedig lehetővé teszi, hogy ellenőrizzük pénztár nyilvántartásunkat. A táblázatban alap funkció a bizonylat számának rögzítése is, amihez mind pénztárbizonylati számot, mind bankkivonat számot megadhatunk, ezáltal is megkönnyítve későbbi visszakeresési szándékunkat.

 A táblázat felismeri az új sorok rögzítését és automatikusan megformázza azt. Lehetőség van új üres sorok hozzáadására is, melyet a táblázat utolsó sorának utolsó cellájára állva és a TAB billentyű megnyomásával érünk el.

Minden egyes számlához beállíthatunk értékesítési típust (pl. szolgáltatás/ szerviz/ gyártás stb.). Új típus rögzítése a Kimutatás fülön lehetséges. Itt jelenik meg egy automatikusan frissülő táblázat, mely havi bontásban megmutatja a vállalkozás típusok szerinti forgalmát. Az adatok látványosságáról pedig kettő diagram is gondoskodik!

Kérje ingyenes használati útmutatónkat e-mailben vagy személyesen telefonon!

Sikeres vállalkozást kívánok!Értesüljön elsőként

Iratkozzon fel hírlevelünkreVissza a hír listához