More Website Templates @ TemplateMonster.com - September08, 2014!

24 órás szolgáltatás

Sürgősen ellenőriztetne nyelvtanilag/alakilag egy szöveget - legyen az levél vagy szerződés -  írjon nekünk nyugodtan és 24 órán belül visszakapja a korrigált anyagot.

Azonnal válaszolna egy üzleti levélre, vagy megírt szerződését szeretné ellenőriztetni külsős szemmel? Netalán diploma munkát nézetne át valakivel? Írjon bátran és 24 órán belül visszaküldjük Önnek az átnézett dokumentumot. Ha nagyobb terjedelmű (80 oldalt meghaladó) anyagot bízna ránk, kérem kérjen ajánlatot ITT.

Minden megkezdett oldalt 500 Ft+áfa összegért nézünk át, függetlenül a tartalmazott szövegmennyiségtől. Meglévő és visszatérő partnerek, illetve 80 oldalt meghaladó terjedelem egyedi elbírálás alá esik. Kérem levelében mindig tüntesse fel teljes nevét, a cég megnevezését a pontos címmel, adószámmal. Érdemes levelező rendszerében a "Kézbesítési visszaigazolás kérése" funkciót bekapcsolni, hogy meggyőződhessen arról, megkaptam a levelet. 

A szerződés az általunk visszaküldött megrendelés visszaigazolással lép életbe. Ezt követően kizárólag telefonos megkeresésben állhat el az igényétől.

Sikeres vállalkozást kívánunk!


Vissza