More Website Templates @ TemplateMonster.com - September08, 2014!

Kontrolling és ügyviteli rendszer kialakítása, fejlesztése

Legyen Önnek is kontrollere!

Legyen bármekkora egy vállalkozás, ellenőrzési – kontroller – tevékenységre mindig szükség van. A legtöbb kisvállalkozásnál ezt a szerepet maga az ügyvezető tölti be. Ebben szeretnénk nekik többéves tapasztalatunkkal, felsőfokú végzettségünkkel és megbízható Excel tudásunkkal segíteni.

A kontrolling szolgáltatás minden cégnél más és más igényt elégíthet ki, attól függően, hogy a vezetőség mire kíváncsi, mit szeretne megtudni saját adataiból. Bízza rám azt a feladatot, hogy előkészítsem Önnek a fontos döntések meghozatalához szükséges kimutatásokat.

Hatékony a termelése? Megfelelő mértékű árréssel dolgozik? Mekkora kollektív béremelést bír még el a cég? 

Kérjen tanácsot tőlünk elérhetőségeink valamelyikén!

 

Vállalatirányítás Excel táblázatokkal

Miből nyerjük ki a kontrollinghoz szükséges adatokat? Ha már van vállalatirányítási rendszere, akkor abból kérjük le az adatokat és dolgozzuk fel excel munkafüzetekben. Ha még nincsen elektronikus nyilvántartása, akkor kérje segítségemet és Excel táblázatokra alapozva kialakítjuk az Ön tevékenységéhez szükséges analitikákat, sablonokat, automatikus lekérdezéseket, kimutatásokat stb. Kérésre betanítjuk ezek használatát, hogy utána önállóan is bátran vezethesse a nyilvántartásokat és tudjon belőlük elemzéseket készíteni.

Nincs ideje a nyilvántartásokkal bajlódni? Nem használja még magabiztosan az Excelt?

Bízza megfelelő szakemberre a rendszeres adatfeltöltést, írjon nekünk, és közösen megegyezünk a tanácsadás gyakoriságáról! Ismerje meg a 100%-ban általunk készített táblázatok működését, variálhatóságát és összetettségét a folyamatosan bővülő Letöltések menüpont alatt. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön az újdonságokról és a legújabb ingyenes letöltésekről.

Sikeres vállalkozást kívánunk!


Értesüljön elsőként

Iratkozzon fel hírlevelünkre


Vissza