More Website Templates @ TemplateMonster.com - September08, 2014!

Letöltések

Pénztár analitika
(Penztar_analitika_2017.xlsx)

Vezesse nyilvántartását Excel táblázatban, mely extra funkciókkal segíti Önnek az ellenőrzést. Könnyen áttekinthető, látványos és bármikor tovább bővíthető! Kérje ki ingyenes bemutatónkat e-mailben: info@directfinance.hu vagy telefonon a 06 70 212 6577 számon.

Bejövő számlák nyilvántartása
(Bejovo_szamlak_nyilvantartasa_2017.xlsx)

Ellenőrizze kiadásainak mértékét ezzel az egyszerű nyilvántartó excellel! Könnyű használat, gyors keresési lehetőség, látványos kimutatások segítik most eligazodni cége pénzügyi életében. A táblázat további funkciókkal bővíthető! Kérje ki ingyenes használati útmutatónkat e-mailben: info@directfinance.hu vagy telefonon: 06 70 212 6577 számon.

Kiállított számlák nyilvántartása
(Kiallitott_szamlak_nyilvantartasa_2017.xlsx)

Ezzel az excellel bárki könnyedén és látványosan vezetheti kiállított számláit. Az automatikus kimutatások gyors áttekintést tesznek lehetővé értékesítési típusonként és havi bontásban egyaránt. A táblázat egyéb funkciókkal is bővíthető! Kérje ki ingyenes használati útmutatónkat e-mailben: info@directfinance.hu.

Postakönyv sablon
(Postakonyv_ingyenes.xlsx)

Borítékonként írja az ajánlott-szelvényeket? Egy ideig tárolgatja majd kidobja őket? Rendezze most feladott leveleit ebbe a postakönyv sablonba, hogy bármikor könnyen visszakereshesse azok feladási dátumát vagy ragszámát. A sablon cégére szabható! Bárki számára könnyen kezelhető! Véleményét, észrevételét várjuk az info@directfinance.hu címre!

Heti étrend tervező
(Heti_etrend_tervezo_korlatlan.xlsx)

Bemutatjuk az Excel használat irodán kívüli hasznosságát is. Ezzel a munkafüzettel most előre megtervezheti heti étrendjét! Mindig gondolkodnia kell mit főzzön ebédre? Töltse fel kedvenc ételeit ebbe a munkafüzetbe és tervezzen meg előre egy egész hetet! Így nem mindig aznap délelőtt kell kitalálni mi is legyen az ebéd! Észrevételét szívesen várom az info@directfinance.hu címre!

Rendezett_iroda_Check_list
(Irodai_rend_check_list.pdf)

Hogyan kezdjünk neki a rendszerezésnek és hogyan tartsuk meg a rendet irodánkban? Elkészítettünk egy pipálós listát, melyen legalább havonta egyszer érdemes végigmenni. Rendezett irodában nem csak élvezetes a munka, hanem hatékony is. Nem kell tollat, számlát, Post-itet keresnie - minden a helyén van!Értesüljön elsőként

Iratkozzon fel hírlevelünkre