More Website Templates @ TemplateMonster.com - September08, 2014!

Szövegszerkesztés, sablonkészítés

Biztos benne, hogy a Word-öt jól ismeri? Tapasztalataink szerint sajnos nagyon kevesen használják ki a szövegszerkesztő adta lehetőségeket. Ön használja például a tabulátort? Tudja, hogy kell formázni a felsorolás szimbólumát? Ilyen és ehhez hasonló funkciók használatát szeretnénk minél szélesebb körben terjeszteni. A Word nem egy nagy ördöngösség, csak fel kell fedezni. Nem csak szerződések írására használható, segítségével készíthető meghívó, szórólap, céges fejléc, körlevél, folyamatábra… Rendszerint azonban levelek, szerződések, jegyzőkönyvek, beszámolók elkészítésére használjuk. Ezek elegáns és professzionális megjelenéséhez nyújtunk Önnek segítséget.

Ahány dokumentumot ír, annyiféleképpen néz ki? Szívesen elkészítjük vállalkozása profiljához illően a gyakran előforduló dokumentumok sablonjait. Kialakítunk Önnel közösen egy egységes arculatot, így megjelenése mindig professzionális lesz. Mindegy, hogy ajánlatot kér be, küldd ki, szerződést ír vagy termék katalógust készít. Partnerei már messziről megismerik majd az Ön iratait. Ez miért fontos? Mert Önről/vállalkozásáról rendezett, jó megjelenésű, összeszedett, intelligens képet alkot. Márpedig mondhat bárki bármit, a megjelenés igenis fontos. Főleg az első benyomás. Sok üzleti partner, de leginkább az alkalmazottak személyesen sosem vagy nagyon ritkán találkoznak egymással, akkor miért ne keltene rögtön jó benyomást egy egyszerű levéllel.

Ha szeretné, hogy ellenőrizzük a dokumentumot, mielőtt hivatalos útra lép, vegye fel velünk a kapcsolatotExpressz szolgáltatásunkkal már 24 órán belül visszakapja a kész iratot. Természetesen a terjedelem függvényében ez az idő megnövekedhet, ezt minden esetben előre tudatjuk Önnel.

Nagyobb terjedelmű szerződések, diplomamunkák ellenőrzését, vélemyényezését is vállaljuk. Erre vonatkozóan is kérhet külön ajánlatot.

Nézze meg ingyen letölthető dokumentumainkat és iratkozzon fel hírlevünkre, ahol igyekszünk Önt még több hasznos információval ellátni.

Amennyiben konkrét tanácsadásra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Sikeres vállalkozást kívánunk!

 


Értesüljön elsőként

Iratkozzon fel hírlevelünkre


Vissza