More Website Templates @ TemplateMonster.com - September08, 2014!

Rólunk

Tisztelt Cégvezető!

Pénzügyi munkatársat keres tapasztalattal, gyors és precíz munkavégzéssel?! Most megtalálta a megfelelő megoldást!

directFinance.hu-t éppen azért hoztuk létre, mert sok vállalkozásnak ugyan szüksége lenne alkalmazottra, de pénzügyi háttere ezt nem teszi lehetővé számára. Így kénytelen a cégvezető maga, vagy könyvelője segítségével közösen intézni az adminisztratív teendőket. Egészen addig, amíg az úgynevezett ,,irodai munka" akadályozza a cég fejlődését. Erre és hasonló helyzetekre tudunk Önnek megoldást nyújtani! Kérje segítségünket egyszeri, vagy rendszeres pénzügyi ügyintézésre és cége tényleges fejlődésére koncentrálhat! Tapasztalatunkkal és szakmai tudásunkkal megbízható hátteret biztosítunk cége működéséhez, ráadásul megfizethető áron!

Szolgáltatásaink mértéke minden esetben igényre szabott, hatáskörünket Ön szabja meg! Adminisztrációra lenne szüksége? Számlázásra? Pénzügyi ügyek intézésére? Dokumentumok nyilvántartására? Archiválásra? Könyvelői analitikák ellenőrzésére? Virtuális asszisztensre? Minden egyes feladatot, teendőt Önnel együtt határozunk meg. A feladatkörök bármikor bővíthetők vagy szűkíthetőek igény szerint. Figyeljük Ön helyett a fontos határidőket, emlékeztetjük a főbb eseményekre, rendszerezzük a pénzügyi dokumentumokat, tartjuk a kapcsolatot a könyvelővel és kimutatásokat készítünk cége működéséről.

Ne ússzon feleslegesen a rengeteg adminisztratív munkában! Szerződjön velünk és koncentráljon cége növekedésére!

Ha már van pénzügyi részleg a cégében, de úgy érzi nyilvántartásaikon lehetne fejleszteni, kérjen tőlünk tanácsot! Csak és kizárólag akkor kell fizetnie, ha már teljesítettük a megbízást és az eredménnyel mindannyian elégedettek vagyunk!

A directFinance.hu a directWEB Kft. egyik üzletága lett. A vállalkozást 2011-ben indítottuk honlap-, és webáruház-készítéssel, illetve rendszergazdai szolgáltatásnyújtással. Bővebben érdeklődjön honlapunkon!

Nézze meg szolgáltatásainkat, ismerkedjen meg velünk. Ha további kérdése merülne fel, írjon bátran!

Sikeres vállalkozást kívánunk!

 


Értesüljön elsőként

Iratkozzon fel hírlevelünkre


Vissza