More Website Templates @ TemplateMonster.com - September08, 2014!

Számlák nyilvántartása - 2017 - II. rész

2017. január 11.

Tartsa nyilván számláit analitikusan Ön is! - 2. rész

Előző cikkünkben a kiállított számlák nyilvántartásához készített egyszerű - ingyenesen letölthető - táblázat tartalmi lehetőségeit és funkcionalitását igyekeztünk bemutatni. A táblázat természetesen szabadon alakítható, cégre szabható, illetve tovább bővíthető.

Hasonló felépítésű a Bejövő számlák nyilvántartása excel analitikánk is, mely mától letölthető a Letöltések menüpont alatt. A tábázat képes mind átutalásos, mind készpénzes számlák nyilvántartására. Tekintettel arra, hogy a számlák ebben a nyilvántartásban is - cégre szabható - típusok szerint besorolhatóak, egy kimutatás lehetővé teszi a költségek összegzett éves megoszlását. Mind a kimutatás, mind a grafikonok automatikusan változnak az analitikában történt változás esetén.

A táblázat kiemeli azokat a számlákat, melyeknek a fizetési határideje már lejárt, így figyelmeztetve a felhasználót az esedékes utalásra. A táblázat új adat beírása esetén automatikusan kibővül, megformázva azt.

Itt is lehetőség van a visszaigényelhető áfa lekérdezésére, így a kettő táblázatban szereplő áfamennyiség összevetésével akár forintra pontosan kiszámolható a hó /vagy negyedév/ végén fizetendő/ visszaigényelhető áfa mértéke. 

Kérésre szívesen bővítem egyéb funkciókkal az alap táblázatot, illetve személyesen adok oktatást a felhasználó(k) részére. Lépjen velünk kapcsolatba, írja meg véleményét, tapasztalatát!

 

Sikeres vállalkozást kívánok!
Vissza a hír listához